fredag 2 september 2011

Så var det då dags för hemmapremiär. Äntligen tillbaka på Hovet! Visst är det kul att besöka mindre hallar i Märsta och Sollentuna i samband med AIK ON TOUR. Men på Hovet känner vi oss som hemma, varje sak är på sin plats. Det sitter liksom i ryggmärgen. Man har sina rutiner och allt bara flyter på. Extra skönt igår då jag gjorde min första (!) match som ensam materialare. Svettigt och lite stressigt, det är inte lätt att vara på två eller tre ställen samtidigt... Men det gick bra ändå (man har ju trots allt 300-400 matcher så nog borde det sitta)... Matchen vann vi med 2-1, efter mål av Videll och Steff.

Efter matchen så var det dag för middag uppe på Hovetshylla tillsammans med sponsorer och säsongskortsinnehavare med "Mer AIK". Alla spelarna var snabbt klara, vilket gjorde att jag kunde göra en tidig natt, drog hem vid ettsnåret.

Idag startade jag upp på Hovet klockan 08:00 för att fixa inför träningen. Slipa, städa och hämta Viktors skridskor på Goal hockeyshop. Då jag ändå var i Solna, passade jag på att hämta de nya hjälmarna hos Thomas (STHLM:s trevligaste tryckare) på Nordisk Repro. Snyggaste hjälmarna i elitserien! Men gudarna ska vet vilket jobb det är... Det har tagit veckor att få i ordning dem. Det är ett pillarbete utan like och alla hjälmar görs för hand. Men smakar det så kostar det, åtminstone tid.

Viktors grillor slipas.

Väl tillbaka på Hovet så blev det lite syjobb. Roséns damaskhållare skulle fixas. Under träningen fixade jag annat - beställde bland annat tvättmedel och soppåsar. Efter träningen var det dags att hämta grejer på Svensk cater och tvätt.

Men i morgon är det match igen! Almtuna kommer till Hovet. Så ta och kickstarta helgen med en hockeymatch. Kan ju inte bli bättre! Återstår dock att se var Patric Gozzi och Mathias Franzén ska spela. Jag har ännu inte fått några besked...

Har ni tur kanske ni kommer över en av de 1 000 DVD-filmer om förra säsongens succé som släpptes i onsdags. En härlig tillbakablick på förra säsongens succé.

/Jocke

1 kommentar:

  1. skulle du kunna lägga ut en bild på den nya tröjan så man kan kolla ordentligt på hur snygg den är? =D

    SvaraRadera