tisdag 30 augusti 2011

Premiärfarsa, Hovetpremiär, matchställspremiär – premiär helt enkelt!

Igår var det fystester för spelarna. Perfekt för mig som fick en dag på mig att komma ikapp med tvätt och slipning efter finlandsresan. Jag hann även med ett besök på hockeyverkstan för att lämna in målvaktsbenskydden som det ska sys reklam på. Rockklassiker fortsätter att stötta våra keeprar. Expressens Magnus Nyström var på plats i omklädningsrummet för att göra en live-intervju på webben med Fasth. Det var otroligt roligt att sitta och lyssna på när läsarfrågorna haglade in på datorn. Fasth skötte sig helt okej och är nog värd tre, möjligen fyra getingar.

Idag var det fys- och isträning som stod på schemat. Jag började dagen med att slipa klart de sista skridskorna. Sen hämtade jag benskydden som blev klara på morgonen. Innan träningen blev jag tvungen att laga en av Sampas (Christian Sandberg) handskar. Så jag fick öva mig lite med nål och tråd. Under träningen passade jag på att ringa SSK:s materialare för att snacka ihop oss inför onsdagens match på Hovet. Bland annat så bestämdes det att vi imorgon ska köra premiären för vårt nya hemmaställ. Så det blir för SSK:s materialare att packa ner det vita bortsstället.

Efter träningen så kom Davva ner en stund för att kolla av läget. Det var en stolt farsa som svassade runt där nere. I lördags blev han ju farsa till för första gången till en son. Så det blir ingen hockey för Engblom på några dagar.

Imorgon är det som sagt dags för Hovetpemiär! Vi kommer, som sagt, även visa upp den nya hemmatröjan som, enligt mitt tycke, är riktigt snygg!

///Jocke
3 kommentarer:

  1. Hälsa #33 och gratulera, vi ser fram emot att se Engblom j:r på isen om några år

    SvaraRadera
  2. Som sagt, hälsa och gratulera och jävlar vad snygga ställen är.

    SvaraRadera
  3. Grattis Engblom, ännu en Gnagare har kommit till världen

    SvaraRadera