torsdag 4 augusti 2011

Ispåse och knäckta klubbor

Tredje träningen klar, och även idag hade vi två juniorer med oss på isen, DK och Jens Westerdahl.
DK hade en händelserik avslutning av träningen. Först så krockade han med Jocke Nordström och i bytet efter träffades han av en klubba på kinden i en tackling. Men efter lite omplåstring av vår naprapat Pelle så kunde han gå ut och köra resten av träningen. Men efteråt var det en stor ispåse i fejjan som gällde för att ta ner svullnaden.

På en av övningarna gick det av en klubba för Fish (Fredrik Carlsson). Som betydde ännu en klubba  på kontot för honom. Men vi kan ändå vara nöjda. Hittills har det inte gått så många som det brukar vara. Vissa träningar knäcks det 2-3 st. Alla spelare är ännu på budget. Tror dock Nemeth ligger risigt till...

Kul att se att småhyssen har börjat. Idag försökte sig en av spelarna på att skruva av Liwings kork på vattenflaskan i hopp om att allt vatten ska forsa ut över Liwing. Men Liwing är slug och hann skruva på korken. Men räkna med att Liwing har fullt upp att planera en hämnd. Återstår att se vad som händer imorgon...

Jag har en bra känsla som säger att den här säsongen kommer bli grym. Du har väl inte glömt att köpa säsongsplåtar? Annars gör du det här.

// Jocke

1 kommentar:

  1. Fantastisk blogg för en som tidigare spelat hockey på hög nivå. Det är detta jag saknar mest, omklädningsrummet, alla hyss och allt som sägs. Mycket skratt varvat med allvar är det bästa som finns. Fortsätt blogga så mycket det bara går.

    SvaraRadera