fredag 12 augusti 2011

Videll täcker skott i 5 mot 3 - på träning!

Fredag igen och veckorna bara flyger iväg.

Idag åkte jag ut till Ritorp och lämnade tillbaka hockeyutrustningarna som vi använde till Tärnströms Canal+-inspelning. Huvudkontoret i Solna var öde. Den av sponsorer och spelare högt uppskattade golfen svalde kansliet på folk.

Trots fyra timmars golfande i stekande hetta blev det ett ispass. Tävling, svart mot vitt, med en stryktipsrad i potten. Och gissa om spelarna var taggade!?

En klubba gick av för Videll när han täckte skott i 5 mot 3 läge! Även den minsta tävlingen blir livsviktig när det gäller det här årets upplaga av AIK. I och för sig ingen skillnad mot i fjol.

Det mest komiska var när Gynge brände ett läge framför mål och blev så besviken att han kastade upp klubban i luften. Vad han inte räknat med var att klubban skulle fastna i nätet längs sargen. Men kommer man ihåg sista omgången av Elitserien mot Modo så vet man ju att Gynge är van att klättra på sargen, så den kom ner.

Träningen avslutades med straffar, som bjöd på heta målvakter och kreativa skyttar.

Nu tar vi helg och ser fram emot allvaret nästa vecka!

//jocke

1 kommentar:

  1. Täcka skott i 5-3 ser man som en bra inställning inför vad som komma skall. Viktigt att ta med sig det man tränar på i matchmoment också senare. Nu undrar jag bara hur mycket BP Videll kommer att spela? :)

    SvaraRadera