fredag 5 augusti 2011

Hovet, here we come!

Fredag och veckans sista träning. Tyvärr också den sista vi gör på Ritorp, i alla fall för några månader. Det händer ibland att Hovet är uppbokat för konserter eller något annat och då kommer vi "hem" för någon enstaka träning. De ska bli skönt att komma tillbaka till Hovet – även om vi trivs bra på Ritorp – men det är ju trots allt där vi tillbringar nio av tolv månader. På Hovet är det lättare för både oss och spelarna att hålla reda på alla saker. På Hovet har allt sin egen plats.

Dagens träning var hård och bjöd på lite tävlingsmoment, svarta mot vita laget. GP (Gunnar Persson) hade fixat priser till vinnarna. Det var verkligen kul att se hur alla krigade hårt för att vinna även de små tävlingar på träningen. Fasth är en av de som låter mest och oftast genom jubel när här han kniper något skott och vill strö lite extra salt i såren för skytten.

Eftersom vi ska flytta tillbaka till Hovet nästa vecka så blev det en lång dag. Spelarna packade sina trunkar medan jag och Davva packade ihop resten. Det är en hel del med klubbor, tvätt, tröjor, slipmasikner, massagebänkar och annat. Det var så mycket grejjer att vi ett tag var oroliga att vi skulle behöva åka två vändor till Hovet.


Men som ni ser fick vi in allt i bilen. Packningen kan vi väl kalla strukturerat stökig...

Väl på hemmaplan så var det bara att börja tvätta och hänga upp all utrustning. Viktigt att så det ser snyggt ut när spelarna kommer på måndag.

Nu blir det en välförtjänt vila i helgen för alla spelare och ledare, så nästa inlägg kommer på måndag.

Trevlig helg och glöm inte att köpa ditt årskort ;)

Liwing han med att sätta upp en klubba på kontot. Om det var att den gick sönder i ilska över förlust eller av naturliga skäl förtäljer inte historien.


 Hemma på Hovet. Pingisbordet har vilat några månader. Men räkna med att det blir hett snart igen.


// Jocke

2 kommentarer:

  1. alltså. jag trodde i min enfald att denna blogg kanske skulle uppdateras nån gång i veckan.

    Snacka om glädje när man nu märker att det uppdateras betydligt oftare, och till råga på allt bra skrivet

    SvaraRadera
  2. Ja fan, den här bloggen kommer bli grymt intressant att följa. Bakom kulisserna har aldrig känts så påtagligt.

    SvaraRadera