torsdag 11 augusti 2011

Fasths nya skydd på plats

Kort isträning idag. Bara 50 minuter... Egentligen skulle det bara varit fysträning på schemat idag, men Roger och Gunnar fick tag på en istid. Även om den var kort så hann man ändå finslipa några detaljer.

Nu börjar det märkas att det är en upprustning av Hovet på gång. I dagarna har man bland annat börjat renovera trapporna. Det luktar mycket, nästan stinker, målarfärg i hela arenan. En väldigt positiv sak för oss materialare i dess upprustningstider är att vi fått en ordentlig vattenkran bakom båset. Förut var man tvungen att krypa på golvet för att fylla flaskorna.

Idag fick Fasth äntligen sina nya skydd. Man väntade med att beställa skydden till man visste att det skulle bli AIK för resten av året för Kalixfantomen. De gamla skydden var så slitna att det emellanåt gjorde riktigt ont när han fick pucken på sig. Nu är det en liten inspelningsperiod med de nya skydden som gäller. Sen är Vic redo att göra en ännu bättre säsong... Hjälmen får vi dock vänta på ytterligare några dagar.

Annars var det fredagens sponsorgolf som det snackades mest om i omklädningsrummet efter träningen. Vem går med vem, vem är het, vem slår bort flest bollar? PR-ansvarige Ekman fick flest röster gällande det sista alternativet om att slå bort flest bollar. Stackarn är hårt åtgången nere i katakomberna. Jag är imponerad att han orkar komma tillbaka med sin intervjumick varje dag. Annars vill det till att laget dricker mycket vatten under morgondagens runda, efter de 18 hålen på Arlanda International är det ytterligare en stenhård träning på Hovet som gäller.

Imorgon, innan träningen, ska jag och Davva gå igenom lite saker som måste beställas för att vi ska vara redo för ytterligare en veckas hård träning. Nästa vecka är det ju dessutom dags för det "riktiga" träningsmatchandet att komma igång. På torsdag är det match mot Brynäs i Pinbackshallen. Ni har väl köpt biljett? Allvaret har börjat och vi kan få ett tidigt kvitto på om alla varv runt Råstasjön under försäsongen har gett effekt.

// jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar