onsdag 17 augusti 2011

Tyska förbundskaptenen på beskök

Nu när vi har tränat ett par veckor och allting flyter på - skydden sitter som dom ska och spelarna är nöjda med slipning - så är det lätt att de blir lite "händelsefattiga" träningsdagar för oss som inte är på isen. Man fyller på någons vattenflaska och brynar någons skridskor. Men det är ofta ett bra tecken att inte behöva göra för mycket under träningarna.

Idag lämande Davva de nya tröjorna till tryckeriet för påtryck av sponsorloggor. Riktigt snygga. Som vanligt... AIK ska var cleant. Tyvärr måste vi europa "sälja" tröjorna till sponsorer för att få ihop ekonomin.

Förberedelserna inför hemma-VM fortsätter. Idag var det tyskarnas tur att kolla in omklädningsrummet. Tyskarna skickade förbundskaptenen för att besöka oss, medan vissa länder skickar hela bataljoner för att kolla in lokalerna. För att förtydliga varför vi har alla dessa internationella storbesök så beror det på att vi under VM kommer behöva låna ut vårt omklädningsrum. Ser inte framemot att flytta ur våra grejjer. Det kommer bli en rejäl rensning. Men det känns ändå lite glädjande att veta att det sista vissa länder kommer att se innan de skrinnar ut på isen är världens vackraste klubbmärke.

Imorgon är det match mot Brynäs i Pinnbackshallen, Märsta. Ska bli kul att spela match igen. En liten fingervisning kommer nog ges om var vi står.
Ryktet säger att 1500 biljetter är sålda. Vilket skulle innebära fullsatt. Kul!

///jocke

PS. Bjuder idag på lite nål- och trådarbete...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar