tisdag 2 augusti 2011

Första träningen på Ritorp avklarad

Efter träningslägret på Gotland är vi nu hemma i Solna. Första träningen på Ritorps nylagda is är avklarad. Man skulle kunna säga att allvaret nu har börjat.

På träningen hade vi idag två juniorer David Lillieström-Karlsson och Jens Westerdahl som fick vara med att köra med de stora grabbarna... Kul också att se att Salmonsson kan köra på is efter sin axelskada som han ådrog sig mot HV71 i kvartsfinalen.

Många i omklädningsrummet snackade innan träningen om hur kul det kändes att köra igång igen. Men efteråt var de flesta extremt trötta efter några timmar hård träning på både is och barmark.

Fasths klubba gick av i en laddad situation. Full tändning på alla positioner.

Det blev en brandkårsuttryckning till Hovet också där spelarnas handdukar befann sig så David fick klara sig själv ett tag.

Nemeth, som yngst i laget, fick ansvar att samla in alla i lagets golf-id inför sponsorgolfen senare i augusti... Hur uppgiften sköttes är i nuläget oklart...

Det känns roligt att få arbeta med Engblom. Han har kommit in i sin nya roll riktigt bra! Och har redan full koll.

Det här första inlägget i den här bloggen där jag och David ska försöka ge er lite insyn i vad som händer i rent praktiskt runt laget under försäsongen. Det ska bli superkul!

///Jocke

PS. Ni som inte vet vem jag är så kommer en kort beskrivning här:
Namn: Joakim Rösund
Ålder: 21
Gör: Materialförvaltare i AIK
Antal år i Gnaget: Sex stolta år

3 kommentarer:

 1. Fantastisk blogg. Kommer följa den slaviskt.

  SvaraRadera
 2. Påpekade detta i Slite, #33 tillhör världens mesta AIKare.
  Den bör inte få "lånas ut"

  Mycket bra initiativ med denna blogg

  SvaraRadera
 3. Eddie
  Det är våran uppfattning också men tyvärr fanns inte tillräckligt med tröjor till den matchen, så davva "valde" själv att använda 33an till Videll. Men nu har juniorfemman åkt till Almtuna så i fortsättningen så har vi tröjor så det räcker ;)

  SvaraRadera