onsdag 3 augusti 2011

En dag närmare premiären...

Andra isträningen på Ritorp är avklarad och vi är en dag närmare premiären, härligt! Det känns spännande att få gå in i en ny säsong med det här laget. Alla killar är verkligen fyllda med självförtroende sedan den överraskande avslutningen på förra säsong. Vi vet att vi kan vara med och tävla på högsta nivå.

De nya killarna har kommit in i gruppen oförskämt snabbt. Märks knappt att det är de första dagarna på is i en ny grupp för spelarna.

Idag hade vi återigen två juniorer med på isen (Videll och Tärnström har klassiska försäsongsförkylningar som man lätt får när man springer mellan kalla ishallar och ut i varma sommardagar...), Lillieström-Karlsson och Heinerö fick vara med och köra.
DK (David Lillieström-Karlsson) hängde två kassar i tvåmåls-spelet. Ingen blyghet där inte.

Dagarna ägnas annars åt massor av skridskoslipning. Alla spelare har speciella slipningar och testar åkytorna lite under försäsongen. Skönt att vi har bra maskiner så man slipper stå och slipa manuellt.

Vi har inget fast omklädningsrum på Ritorp, så denna veckan tillbringar vi i den nya hallen (som ligger vägg i vägg med den gamla...). Där är det dessutom ingen is så man slipper stå och frysa. Kul att Ritorp växer. Det kan på sikt bli en riktigt bra träningsanläggning. Men nästa vecka lämnar vi Ritorp för Hovet. Då slipper vi hattandet med utrustning mellan hallarna. skönt. Lätt att man glömmer saker då ( som handdukarna igår)...

Efter att vi tvättat alla träningskläder och städat undan efter träningen åkte jag och David till Hovet för att plocka ihop lite grejer till en reklaminspelning för Canal+. De ska göra något inför säsongsstart och skulle ha fyra mtchställ. På måndag kör de inspelningen och från oss kommer il capitano #6 representera.

Skridskoslipning...
Nya stickorna är på plats... Och de flesta verkar vara nöjda med vinkeln på bladet...
Innan träningen förbereder vi allt från till träningskläder till mellanmål. Det är ganska många bananer som går åt under ett pass...

Det är en tuff vecka just nu. Först är det någon timme riktigt hårda fyspass. Sedan är det isträning. Det blir mycket tvätt...


///Jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar